Zaterdagmiddag 8 april vieren we Pasen op Kerkibo, van 13:00 tot 16:00 uur. Ontmoet onze kuikentjes... verf je eigen eitje en wie weet vind je het gouden ei! Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
In 2022 heeft Kerkibo afscheid genomen van Bertus en Ton, twee zeer gewaardeerde Diamant-medewerkers, maar dus nu 'oudgedienden'. Bertus Wichers werkte bij ons vanaf 2003, Ton Diepens vanaf 2005. Wij bedanken hen voor alle inzet en wensen hen het allerbeste toe in de jaren die nog voorliggen.
Per 1 januari 2023 zijn de openingstijden aangepast, zie linkerzijde. Het kan voorkomen dat er op de vermelde openingstijden geen beheer beschikbaar is als gevolg waarvan de boerderij (dierenweide en chalet) toch gesloten is. Het speelpark blijft dan wel beschikbaar en is te bereiken via een van de toegangswegen: basisschool De Stappen (Pastoriestraat 1), Norbertijnerpoort (Goirkestraat) of flat-onderdoorgang (Bisschop Bekkerslaan).

Kerkibo is op zoek op naar buurtbewoners (ouders? jongeren?) die in het weekend willen meehelpen in het beheer. Je wordt ingewerkt en staat er nooit alleen voor. Meer informatie over de taken zie "Contact -> Vrijwilliger worden?" op deze website.

Bezoekadres Kerkibo

Bisschop Bekkerslaan 202a, Tilburg; ingang onder Drömof-flat.

Het speelpark is ook bereikbaar via bs De Stappen (Pastoriestraat 1) en de Norbertijnerpoort (Goirkestraat).

 

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 tot 17:00

Zaterdag en Zondag: 13:00 tot 17:00

 

Voedertijden

Werkdagen 10:30 uur

Weekend 13:30 uur

Kinderen mogen desgevraagd de beheerder een handje helpen.

 

Coördinator

Elske Geerts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Volgende activiteit

Geen weer te geven evenementen